top of page

Diensten bij woonzorgcentrum Hof Ter Heyde in Bekkevoort, Vlaams-Brabant

Woonzorgcentrum in Bekkevoort, Vlaams-Brabant

In het woonzorgcentrum Hof Ter Heyde in Bekkevoort (Vlaams-Brabant) kunnen de bewoners beroep doen op tal van professionele diensten. Zo staat er voortdurend een multidisciplinair team klaar om de beste zorg te verlenen, zodat het verblijf in ons woon- & zorgcentrum optimaal verloopt.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van onze diensten:

Kinesitherapie

In het multidisciplinair team van Hof Ter Heyde zitten ook ervaren kinesitherapeuten. Elke bewoner krijgt tijdens zijn verblijf kinesitherapie volgens zijn gezondheidstoestand. Onze kinesitherapeuten werken halftijds op een wooneenheid, waardoor er steeds een individuele begeleiding en vetrouwensband mogelijk is tussen bewoner en therapeut.

Verzorging

Onze bewoners kunnen dag en nacht rekenen op gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Voor elke bewoner wordt er een individueel zorgplan opgesteld, in samenspraak met de hoofdverpleegkundige en huisarts. Als de bewoner geen huisarts heeft, kan u uiteraard gebruik maken van onze vaste huisdokter.

Uitstappen

Regelmatig worden er uitstappen en wandelingen georganiseerd. Verder worden er ook optredens en toneelvoorstellingen voorzien. Daarnaast beschikken we bij Hof Ter Heyde over verschillende weilanden die worden begraasd door ganzen, eenden, schapen, ezels en zelfs herten.

Ergotherapie

Verhuizen naar een woon- en zorgcentrum is vaak een grote en moeilijke stap. Natuurlijk stop het leven hier niet, maar het gaat verder in een ander kader, in een nieuwe omgeving. Onze dienst ergotherapie staat daarom klaar om nieuwe bewoners te verwelkomen en begeleiden bij de integratie in ons woonzorgcentrum.

Animatie

De directie laat de bewoners in de loop van de dag graag in groep functioneren. Daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar de bewoners vrijwillig kunnen aan deelnemen. Denkt u maar aan allerhande groepsactiviteiten zoals turnen, bewegen op muziek, geheugentraining, lezen en bespreken van de krant en meer.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

bottom of page